Academy Day

 

08:30 - 08:40 Registration Meet as a tutor group.  The morning register of attendance is taken and any notices given out
08:40 - 09:40 Period 1 A 60 minute lesson
09:40 - 10:40 Period 2 A 60 minute lesson
10:40 - 11:00 Break A 20 minute morning break
11:00 - 12:00 Period 3 A 60 minute lesson
12:00 - 13:00 Period 4 A 60 minute lesson
13:00 - 13:35 Lunch A 35 minute lunch break
13:35 - 14:35 Period 5 A 60 minute lesson
14:35 - 15:00 Prep / Collective Worship Meet in tutor groups for preparation, Collective Worship
and tutor / pupil administration.
Assemblies take place during ths time
15:00 - 16:00 Enrichment After school activities and clubs.  These may have different durations according to the activity.